NL | EN

Voor studenten

Digital Life zorgt er voor dat het onderzoeksresultaten terug vloeien in het onderwijs en dat studenten nauw betrokken zijn bij het onderzoek. Dit kan via stage's, afstudeerprojecten of zg. 'comakerships' aan de opleiding Information Engineering.

Minor Intelligent Environments

Onze omgeving wordt steeds intelligenter. We worden omringd door intelligente interactieve apparaten met externe diensten zoals smart phones, camera- en sensorsystemen. De minor bood een programma op het gebied van design, engineering en onderzoek waarbij gericht werd op onderzoek met innovatieve bedrijven.

Minor Zorgtechnologie

Techniek en gezondheidzorg raken steeds meer met elkaar verbonden. Het aanleren en gebruik van de diverse zorgtechnologie├źn hebben vaak veel impact op de gebruikers, hulpverleners en organisaties. Het accent van de minor ligt op het vinden van de juiste balans tussen technologische (on)mogelijkheden en zorginhoudelijke overwegingen, zodat er een optimale afstemming wordt ontwikkeld tussen zorgtechniek en de gebruiker.

Afstuderen, stage of bedrijfspunten opdrachten

Voor studenten hebben we verschillende opdrachten voor afstuderen, stages en bedrijfspunten. Zowel studenten van de Hogeschool van Amsterdam als studenten van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit hebben regelmatig innovatieve opdrachten binnen een van onze onderzoeksprojecten waarbij verschillende technologie wordt toegepast als sensor technologie, kunstmatige intelligentie (AI), Big Data, Robots, of Virutal Reality.